ŠKODA Fabia RS

Sportska tradicija ŠKODA marke trenutno je uspješno zastupljena u Europi i svijetu od strane Fabia S2000 posebno, iako i Octavia RS također uživa dugoročnu naklonost kupaca.

Raspon sportskih verzija se proširen je na novu generaciju serije Fabia modela. Druga generacija Fabije RS modela zasigurno će oduševiti sve ljubitelje adrenalina i onih koji vole sportski stil vožnje.

 
 
Preuzmite dokument
 

Fabia Catalogue (4,55 MB)

Fabia RS Catalogue (1,68 MB)

Fabia GreenLine Catalogue (2,82 MB)

Fabia Accessories (2,04 MB)

ŠKODA Range Catalogue (4,78 MB)

 
 
 
Za kreiranje modela po svojoj želji pogledajte KONFIGURATOR

 

     

Uživajte u u neobuzdanoj snazi 180 KS koju vam nudi nova Fabia RS motorom sa dvostrukim ubrizgavanjem goriva 1,4 TSI ! Moderni motor, zajedno s 7-brzinskim automatskim DSG mjenjačem sa dvije spojke, pružiće vam osjećaj da ste u stvarnim utrkama, zahvaljujući sposobnost za prebacivanje brzina koristeći kontrolama pod multifunkcionalnim kožnim upravljačem.

Ovaj utisak će biti pojačan od strane drugih pažljivo urađenim detaljima unutrašnjosti - posebna RS dizajnirana tabla sa instrumentima, sjedalima i sportski atraktivanom Tempo unutrašnjosti.

Na prvi pogled, nova Fabia RS ne ostavlja sumnju o svojim sportskim ambicijama.

 

Prednji kraj automobila urađen je u dinamičanom dizajnu sa stiliovanom rešetkom hladnjaka i amblemom."Black paket" koji sadrži crno obojene prednje rešetke i crni farovi dostupan je kao dodatna oprema.

17 " aluminijski naplatci Gigaro su razvijeni isključivo za RS model u boji varijante srebro, antracit, crna i bijela.

Paleta boja karoserije sastoji se od uobičajenih, uz dodatak ekskluzivnih metalik Race plave i zelena Rally ,i još tri metalik opcije, dvije Uni boje i Sprint Žute posebno. Također možete odabrati boju za krov automobila iz tri opcije (bijela, srebrna, crna).

     
 
 
 
             
17" Gigaro Al naplatci   Instrument tabla u RS stilu   LED svjetla za dan   Sportski trokraki volan
17 "aluminijski naplatci su razvijeni isključivo za RS model uz Gigaro dizajn i u četiri varijante boja.   Sportski karakter modela takođe je naglašen u unutrašnjosti sa tablom s instrumentima u posebnom RS dizajnu.   Po potrebi, svjetla za dnevnu rasvjetu od LED dioda na prednjem odbojniku mogu se zamijeniti svjetlima za maglu.   Sportski trokraki multifunkcionalni upravljač s RS-a paketu je prekriven kožom i omogućuje mjenjanje brzina sa automatskom šest-brzinskim DSG mjenjačem.
     
  A.S. auto-centar © 2012