::
 
     
ŠKODA Fabia Combi RS


Jeste li ljubitelj sportskih automobila i osoba koja voli voziti u sportskom stilu, ali koji također treba automobil koji zadovoljava njegove zahtjeve za udobnim i prostranim autom?

Ne brinite više oko rješavanja tog naizgled nerješivog problema .

Nova Fabia Combi RS nudi vam kombinaciju u jednu optimalnu cjelinu.

 

 
 
Preuzmite dokument
 

Fabia Catalogue (4,55 MB)

Fabia RS Catalogue (1,68 MB)

Fabia GreenLine Catalogue (2,82 MB)

Fabia Accessories (2,04 MB)

ŠKODA Range Catalogue (4,78 MB)

 
 
 
Za kreiranje modela po svojoj želji pogledajte KONFIGURATOR

 

     
Uživajte u u neobuzdanoj snazi 180 KS koju vam nudi nova Fabia Combi RS motorom sa dvostrukim ubrizgavanjem goriva 1,4 TSI ! Moderni motor, zajedno s 7-brzinskim automatskim DSG mjenjačem sa dvije spojke, pružiće vam osjećaj da ste u stvarnim utrkama, zahvaljujući sposobnost za prebacivanje brzina koristeći kontrolama pod multifunkcionalnim kožnim upravljačem.

Ovaj utisak će biti pojačan od strane drugih pažljivo urađenim detaljima unutrašnjosti - posebna RS dizajnirana tabla sa instrumentima, sjedalima i sportski atraktivanom Tempo unutrašnjosti.

Na prvi pogled, nova Fabia Combi RS ne ostavlja sumnju o svojim sportskim ambicijama.
  Prednji kraj automobila urađen je u dinamičanom dizajnu sa stiliovanom rešetkom hladnjaka i amblemom."Black paket" koji sadrži crno obojene prednje rešetke i crni farovi dostupan je kao dodatna oprema.

17 " aluminijski naplatci Gigaro su razvijeni isključivo za RS model u boji varijante srebro, antracit, crna i bijela.

Paleta boja karoserije sastoji se od uobičajenih, uz dodatak ekskluzivnih metalik Race plave i zelena Rally ,i još tri metalik opcije, dvije Uni boje i Sprint Žute posebno. Također možete odabrati boju za krov automobila iz tri opcije (bijela, srebrna, crna).
     
 
 
 
             
Zaštite na pragovima vrata   7-brzinski automatski mjenjač   Dupla cijev auspuha   Amundsen navigacioni sistem
Dekorativni RS zaštitnici za prag vrata također su istinski praktična funkcija Oni štite klupice od mehaničkih oštećenja prilikom ulaska i izlaska iz automobila.   U sprezi sa 1.4/132 kW motorom i posebno podešenom šasijom, sedam-brzinskim automatski DSG mjenjačem osigurava lako rukovanje.   U stražnjem braniku dominira crni plastični difuzor. Sportski izgled automobila pozadi naglašavaju idvostruke ispušne cijevi.   Amundsen navigacioni sistem je neprocjenjiva pomoć posebno na putovanjima na nepoznatim destinacijama.
     
  A.S. auto-centar © 2012.