::
 
     
ŠKODA Fabia Combi Scout

Sloboda je mjesto gdje ćete gledati zalazak sunca i zaboraviti rokove, gdje je priroda dobrodošla za bijeg. No, osjećaj slobodnog ne znači biti sam. Srećom ima dovoljno prostora u Novaj Škoda Fabia Combi Scout za sve članove svoje obitelji.

Nova Fabia Combi Scout Vam nudi nove vidike i otvara nove mogućnosti, ne zaboravljajući svoje tradicionalne prioritete, kao što su pouzdanost, prostranost i izvanrednu vrijednost za dati novac.

 
 
Preuzmite dokument
 

Fabia Catalogue (4,55 MB)

Fabia RS Catalogue (1,68 MB)

Fabia GreenLine Catalogue (2,82 MB)

Fabia Accessories (2,04 MB)

ŠKODA Range Catalogue (4,78 MB)

 
 
 
Za kreiranje modela po svojoj želji pogledajte KONFIGURATOR

 

     

To je pravi razlog ko vrijednuje praktičnu opremu, ali ne žele žrtvovati atraktivan izgled. Ugrađeni vanjske zaštitni elementi nisu samo ukrasi na vozilu i daju robustan izgled i samopouzdanje već štite boju od oštećenja.

Plastični odbojnici (stražnji, sa srebrnim difuzorom), siva plastična marginama bokobrane, pragovima i donjim dijelovima vrata da vam se čini na prvi pogled da je Scout osjeća dobar i na cesti kao i na lošem terenu. Novo u obliku je i prednji branik sa okruglim farovima za maglu ili LED ligts su nova, kao i potpuno novi srebro obojeni prevjes u središnjem dijelu spojlera. Vanjski izgled vozila skladno nadopunjuje Arktos (6.5J x 16 ") ili Kentaur (7,0 J x 17") svjetlo obojeni točkovi i, Scout ploča na petim vratima, i SUNSET zatamnjena stakla.

 

Unutrašnjost Scouta ima poseban materijal za presvlake sjedala u sivoj i crnoj boji, a Floss djelomično kožna unutrašnjost ili sport Pulse dizajn koji je dostupan na zahtjev. Instrument tabla može biti u Onyx / Onyx ili Onyx / srebreno-sivoj boji.Crno tkani tepih sa logotipom Scout i pedale sa zaštitom od nehrđajućeg čelika pedale imaju anti klizajuća svojstva. Glava poluge pogona , ručice na vratima i unutrašnji okviri ventilacije su mat srebrne.

Scout verzija ima potpuno novi, izuzetno djelotvoran 1,2 kW TSI/63 ili 77 kW benzinski motor. (Veća učinkovitost u verziji sa 1,2 TSI/77 kW može se naručiti sa sedam-brzinskim automatskim DSG mjenjačem.) Dizelski motor predstavlja turbo dizel 1,6 TDI CR s 66 kW snage ili 77 kW.

     
 
 
 
             
Prednji branik   Zadnji branik zaštitni   Pedale sa metalnom zaštitom   Plastična bočna zaštita
Novine u obliku prednjeg branika nadopunjuje izgled modela Fabia Scout s okruglim svjetlima za maglu ili LED dnevnim svjetlima.
  Veliki srebrni plastični difuzor na donjem dijelu stražnjeg odbojnika podsjeća na auto off-road karakter i pruža učinkovitu zaštitu od oštećenja podvozja.  
Obloge od plemenitog čelika na pedalama i tepisi sa sivim šavovima su dodaci koji za povečavaju utisak sportskog stila i luksuza .
 
Plastične obloge za blatobranei, pragoviei donji dio vrata štiti podvozje od udaraca šljunka. Osim toga, oni daju modelu Scout jedinstven dizajn.
     
  A.S. auto-centar © 2012