::
 
     
Nova Fabia Combi


Fabia Combi  sada nudi novi dinamičniji izgled prednjeg dijela vozila , promjenjenje materijale u unutrašnjosti , nove boje za vozilo i potpuno nove aluminijumske felge. Najveća inovacija je motor, koji vozilu daje fantastične parametre u vožnji i raspon mogućnosti.

Standardnu ponudu benzinskih motora čine provjereni 1.2 HTP / 44 kW
i 1.2 12V HTP / 51 kW motori, kao i najnoviji turbo benzinski motori  1.2 TSI sa 63 kW i 77 kW zavisno od varijante. 

Raspon dizel motora je potpuno novi. Čine ga varijante četvoro cilindričnog 1.6 TDI CR snage 55 kW, 1.6 TDI CR snage 66 kW i 1.6 TDI CR snage 77 kW. Spomenuti dizel motori koriste Common rail tehnologiju i opremlljeni su DPF filterom za prečišćavanje ispušnih gasova . I dizel i benzinski motori ispunjavaju EU 5 norme ispušnih gasova.

 
 
Preuzmite dokument
 

Fabia Catalogue (4,55 MB)

Fabia RS Catalogue (1,68 MB)

Fabia GreenLine Catalogue (2,82 MB)

Fabia Accessories (2,04 MB)

ŠKODA Range Catalogue (4,78 MB)

 
 
 
Za kreiranje modela po svojoj želji pogledajte KONFIGURATOR

 

Velike promjene su izvršene na sistemu projektor prednjih svjetala. Tu je dodatna neovisna sijalica za dugo svijetlo na unutrašnjoj strani kompletnog kućišta i modul projektor za oboreno svijetlo. Optički efekat površine prednjih svjetala je povećan i iluminacija pri vožnji je znatno poboljšana.

Spoljašnost

Završetak prednjeg dijela vozila je optički proširen horizontalnim linijama novog prednjeg branika sa redizajniranom rešetkom hladnjaka , modificiranim staklima i novim dizajnom prednjih svjetala i maglo farova.  Ove promjene su učinile Fabiu Combi dužom za 8mm  i sada njena dužina iznosi 4,247 mm.

Raspon paleta boja je povećan sa novom metalik „Rallye“ zelenom bojom. Pacific plava (reflektivna) boja je također nova opcija. Ponuda uključuje i nove Aluminijumske felge Elba i Comet 16" , kao i nove poklopce Comoros za  14''čelične felge, odnosno  Satellite za 15" čelične felge.

Unutrašnjost

Promjena unutrašnjosti znači veći komfor za putnike sa još boljom funkcionalnošću i kontrolom komandi u vozilu. Estetski, interijer je poboljšan sa novim grafičkim dizajnom kontrolne table, koja također nudi nove funkcije i komande.
Dizajn kontrolnih tipki klima uređaja  je promijenjen. Tu je novi trokraki multifunkcionalni upravljač sa funkcijama za radio i telefon.. Domino i Chess materijali presvlaka sjedišta još su jedna novost.

 

     
  A.S. auto-centar © 2012.