Preuzmite dokument
 

Fabia Monte Carlo - Catalogue (pdf; 1,7 MB)

   

Duh relija gdje god da idete ...

Zatvorite oči. Zamislite sebe na startnoj liniji legendarnih relija Monte Carlo. Uhvatite za volan, osjetiti kako motor urliče. Pet, četiri, tri, dva, jedan ... Go!

Škoda Fabia Monte Carlo pokazuje svoj ​​sportski stil i ljubav za trke i takmičenja. Njegov dinamičan i samouvjereni izgled nadopunjen je izvrsnim voznim karakteristikama. Sportska šasija i ekonomičan TSI i TDI motori vam garantuju užitak u vožnji.

Inovativni crni dizajn vertikalnih rebara prednje maske, uključujući okvir, crno-obojena glavna prednja svjetla kao i prednja svjetla za maglu s dnevnim svjetlima daju novoj modelu Fabia Monte Carlo neukroćena izraz.

Crni vanjski retrovizori, crni krov sa spojlerom, crne plastične lajsne sa sjajnom obradom na donjem dijelu vozila, zatamnjena stakla, aluminijske naplatke u crnom dizajnu ... To su jednostavna, ali rješenja koja čini koja ovaj automobil čine jedinstvenim.

Sportsko-elegantna unutrašnjost nudi brojne sofisticirane detalje.Trokraki upravljač od crne perforirane kože ukrašen crvenim vezom.Ručica manuelnog mjenjača i ručna kočnica dolaze također u crnoj koži s crvenim prošivima. Obloge pedala od nerđajućeg čelika upotpunjuju utisak kokpita sportskog automobila.

Sportska prednja sjedala možete izabrati u sivoj ili crvenoj boji u kombinaciji s crnim naslonom sa strane. Plafon, stubovi, podne obloge i obloge vrata su uvijek u crnom za obadvije enterijerske verzije.

     
  A.S. auto-centar © 2012