ŠKODA Fabia Scout

Vi ne želite živjeti kao i drugi, ne želite se spojiti s gomilom. Vi želite da se ističete, da se vidite. Kada ste umorni od grada, ništa i nitko ne može vas spriječiti u uživanju izvanrednih svojstava Fabije Scout. U Scoutu se osjećate jednako dobro kako na autoputu u tvrdom terenu ili na neprohodnim cestama. Pored ostalog, robusnost odaju plastični odbojnici na bokovima kao i prednji i stražnji odbojnici

 
 
Preuzmite dokument
 

Fabia Catalogue (4,55 MB)

Fabia RS Catalogue (1,68 MB)

Fabia GreenLine Catalogue (2,82 MB)

Fabia Accessories (2,04 MB)

ŠKODA Range Catalogue (4,78 MB)

 
 
 
Za kreiranje modela po svojoj želji pogledajte KONFIGURATOR

 

     

Zahvaljujući originalnom dizajnu, inače kompaktni automobil dobio robusniji i dinamičniji izgled, koji je dopunjen 6.5J x 16 "Arktos aluminijski naplatcima (također 17" Kentaur točkovi po narudžbi), okrugla svjetla za maglu ili LED dnevna svjetla i SunSet zatamljena stakla. Tu je i Scout plaketu na zadnjim vratima a za hatchback, tu je novi crno-srebrni uzdužni krovni nosač.

Ekskluzivna Scout unutrašnjost s posebnim sjedalima u sivo-crna kombinacija je dio standardne opreme.
Na zahtjev, moguće je odabrati Floss unutrašnjost (koža / umjetna koža / tekstil) ili sportski Pulse. Možete imati Onyx / Onyx ili Onyx / srebrno-siv tablu s instrumentima.

 

Možemo pronaći riječ Scout na crnom tepihu. Obloga od plemenitih metala pokriva pedale i dolaze sa anti-slip gumenim elementima.
Glava i okvir ručice mjenjača, ručice klizača za unutarašnji vazduh, dugme ručice ručne kočnice imaju završnu mat srebrnu boju.

Tu je i novi, izuzetno visokih performansi benzinski motor 1,2 TSI u 63 kW ili 77 kW verziji za Scout model. Jači model može se naručiti sa sedam-brzinskim automatskim DSG mjenjačem. Raspon dizel motora sastoji se od 1,6 TDI CR turbo dizeli motorom u 66 kW ili 77 kW varijanti.

     
 
 
 
             
Prednji branik   Zadnji branik zaštitni   Pedale sa metalnom zaštitom   Plastična bočna zaštita
Novine u obliku prednjeg branika nadopunjuje izgled modela Fabia Scout s okruglim svjetlima za maglu ili LED dnevnim svjetlima.
  Veliki srebrni plastični difuzor na donjem dijelu stražnjeg odbojnika podsjeća na auto off-road karakter i pruža učinkovitu zaštitu od oštećenja podvozja.  
Obloge od plemenitog čelika na pedalama i tepisi sa sivim šavovima su dodaci koji za povečavaju utisak sportskog stila i luksuza .
 
Plastične obloge za blatobranei, pragoviei donji dio vrata štiti podvozje od udaraca šljunka. Osim toga, oni daju modelu Scout jedinstven dizajn.
     
  A.S. auto-centar © 2012