::
 
     
Ekskluzivna profinjenost

Václav Laurin i Václav Klement nisu bili samo istinski pioniri u automobilskoj branši, već su dali imena vozilima koja su se od 1905. proizvodila u Mladoj Boleslav. Laurin & Klement uvijek su bili na najnovijoj razini tehnike i nudili najbolju kvalitetu, odabrane materijale i pametne detalje. Njihovi automobili bili su krojeni točno po željama kupaca, vrijedili su kao istinska remek djela i izraz stvarnog luksuza.

 

 
 
Preuzmite dokument
 

Octavia Catalogue (3.83 MB)

Octavia RS Catalogue (1.70 MB)

Octavia GreenLine Catalogue (2.82 MB)

Octavia LPG Catalogue (1.55 MB)

Octavia Accessories (2.26 MB)

ŠKODA Range Catalogue (4.78 MB)
 
 
 
Za kreiranje modela po svojoj želji pogledajte KONFIGURATOR

 

     

To potvrđuje i oprema kojom Octavia može biti opremljena, na primjer, ESP elektronskim sistemom za stabilizaciju, uključujući međusobno zavisne sisteme ABS, EBV, MSR, ASR, EDS, HBA, DSR i ESBS! Osnovna oprema uključuje zračne jastuke za vozača i suvozača, prednji bočni i zračni jastuk za glavu te mogućnost deaktiviranja suvozačevog zračnog jastuka.

 

Nova Octavia opremljena je sa prednjim sigurnosnim pojasevima u "tri tačke", tri sigurnosna pojasa na zadnjem sjedištu, četvrtom generacijom imobilizera (kodirani ključ), sigurnosnim svjetilma na panelu prednjih vrata, sistemom koji automatski zatvara dovod goriva u slučaju nesreće i drugim važnim sigurnosnim elementima.

     
 
 
 
             

Presvlake sjedala

Natpis Laurin & Klement na presvlakama sjedala je jedan od mnogih istaknutih elemenata izvanredne unutrašnjosti. Svijetlosiva sjedala od vrhunskih materijala presvučena su najfinijom Vachette kožom.

 

Udobna elegancija

Unutrašnjost i obloge vrata opremljene su dekorom vrhunskog sjaja optike klavira. Osvijetljene ručke vrata prilikom izlaza nude maksimalnu sigurnost i udobnost.

 

Multimedija

Navigacioni uređaj Kolumbus pokazuje pravac rute, udaljenisti od polazne tačke do doredišta na kolor ekranu. Takođe, daje obavještenja sa audio sistema.
 

Xenon farovi

Xenon farovi nisu samo ukras automobila nego daju dinamičnu i aktivnu sigurnost i izvarednu osvjetljenost.
     
  A.S. auto-centar © 2012