::
 
     

ŠKODA Octavia Combi RS

Octavia Combi RS-a pružiće vam udobnost i sportsku vožnju, užitak i radost.

Pritiskom na papučicu za gas će se prostrano porodično vozilo će se pretvoriti u uzbudljiv sportski automobil, a za obiteljski izlet ćete cijeniti udobnost i sigurnost koje daje za vas i vaše najdraže.

 
 
Preuzmite dokument
 

Octavia Catalogue (3.83 MB)

Octavia RS Catalogue (1.70 MB)

Octavia GreenLine Catalogue (2.82 MB)

Octavia LPG Catalogue (1.55 MB)

Octavia Accessories (2.26 MB)

ŠKODA Range Catalogue (4.78 MB)
 
 
 
Za kreiranje modela po svojoj želji pogledajte KONFIGURATOR

 

     

Sportski karakter Octavia Combi RS modela naglašen je brojnim detaljima. Robusnim odbojnici s integrisanim spojlerima i dnevna svjetla sa LED diodama daju automobilu izvanredan izgled. Kožna unutrašnjost povezuje sportski stil i luksuz. Sportska sjedala sa grbom RS daju utisak trkaćeg automobila.

 

Snažani 2,0 kW TSI/147 kW benzinski i 2.0 TDI CR DPF/125 kW dizel motori s nestrpljenjem očekuje okret ključa i buđenje ispod poklopca.

Muzika sa visokokvalitetnog Swing auto radija svjež vazduh od automatskog klima uređaja idu zajednosavršeno iskustvo u vožnji.

     
 
 
 
             

Prednja svjetla

Xenon prednja svjetla upotpunjena sa pokretnim svjetlima u zavojima dopunjena su impresivnim i učinkovitm svjetlima sa dioda za danjsku rasvjete i svjetlima za maglu u RS dizajn.
 

RS zaštita praga vrata

Dekorativni RS zaštitnici za prag vrata također su istinski praktična funkcija Oni štite klupice od mehaničkih oštećenja prilikom ulaska i izlaska iz automobila.
 

Multifunkcionalni volan

Sportski trokraki multifunkcionalni upravljač s RS-a paketu je prekriven kožom i omogućuje mjenjanje brzina sa automatskom šest-brzinskim DSG mjenjačem.
 

Zenit točkovi

Sedamnaest-inčni naplatci od lake legure Zenit su izuzetni i na prvi pogled kazuju da je riječ o ekskluzivnom RS dizajn.Crveno obojene kliještima kočnica također ističu u njima.
     
  A.S. auto-centar © 2012