::
 
     

ŠKODA Octavia Scout

Octavia Scout je automobil za ljubitelje aktivnog života. Pogon na četiri točka s Haldex lamelom neće imati problema sa bilo kojom preprekom.

Scout Model pruža osjećaj sigurnosti, a također pobjeđuje sa svojim atraktivnim dizajnom i udobno opremljenim einterijerom.

 

 
 
Preuzmite dokument
 

Octavia Catalogue (3.83 MB)

Octavia RS Catalogue (1.70 MB)

Octavia GreenLine Catalogue (2.82 MB)

Octavia LPG Catalogue (1.55 MB)

Octavia Accessories (2.26 MB)

ŠKODA Range Catalogue (4.78 MB)
 
 
 
Za kreiranje modela po svojoj želji pogledajte KONFIGURATOR

 

     

Izvana je zaštićen bogatim zaštitnim dijelovima. Sivi plastični dijelovi pokrivaju prednje i stražnje odbojnike, blatobran rubove i pragove vrata. Donji dijelovi prednji i stražnji odbojnici su također nadopunjeni spojlerima s velikim srebrnim pokrivom.

Više sportski dizajn elementi uključuju polirani dvostruki ispušni sistem od plemenitih čelika, okruglim svjetlima za maglu integrirsana u prednji odbojnik, sedamnaest-inčni naplatci Proteus i metalne obloge papučica u unutrašnjosti.

Scout unutrašnjost je također upotpunjuje sliku automobila . Kvaliteta materijala u praktičnom Onyx boji savršeno usklađena sa instrument tablom.

 

Ako želite, međutim, možete imati elegantan enterijer Alcantra s kombinacijom prave i umjetne kože.

Četvorokraki upravljač je prekriven kožom , isto kao i dugme mjenjača, koji je ukrašen originalnim 4x4 amblem.

Dovoljno dinamičnost u vožnji na normalnim putevima kao i na off-road površinama pouzdano osigurava 1,8 TSI benzinski motor s izlaznom snagom od 118 kW, te 2.0 TDI PD dizel motorom s izlaznom snagom od 103 kW i DPF dizel filterom čestica.

     
 
 
 
             

Držač za suvozača

Ručka za držanje sa Scout imenom na ploči s instrumentima ispred suvo-zača će povećati osjećaj sigurnosti. Vaš saputnik će je iskoristiti u krivinama i na neravnim površinama, posebno.
 

Zadnji difuzor u braniku

Spojler i difuzor na zadnjem braniku daju Scoutovoj pozadini odgovara-juću dinamiku. Peta vrata ponosno nosi Octavia Scout oznaku.
 

Scout zaštita na pragovima

Dekorativni Scout zaštitnici za prag vrata također su istinski praktična funkcija Oni štite klupice od mehaničkih oštećenja prilikom ulaska i izlaska iz automobila.
 

Proteus točkovi

Sedamnaest-inčni Proteus točkovi od lakog metala će poboljšati Scout robustan izgled. S 225/50 gumama, možete se osloniti na njih čak i prilikom vožnje izvan puta.
     
  A.S. auto-centar © 2012