:
 
Octavia Tour

Kod nove generacije popularnih modela Škoda Octavia Tour i Octavia Combi Tour ne nedostaje bilo koji od elemenata kvalitete i prednosti koje kupci cijene kod svojih prethodnika.

Za povoljnu cijenu, oni sada nude čak i šire palete funkcionalne, sigurnost i udobnost elemenata koji pridonose izvanrednoj popularnost ovih modela.

 
 
Preuzmite dokument
 

Octavia Tour - Catalogue (2,13 MB)

ŠKODA Range Catalogue (4.78 MB)
 
 
 
Za kreiranje modela po svojoj želji pogledajte KONFIGURATOR

 

     

Osnovna verzija uključuje, na primjer, centralno zaključavanje (SAFE sustav), električno grijani i retrovizori s integrisanim pokazivačima pravca , priprema za radio s 2 zvučnika, AERO brisač vjetrobranskog stakla sa odabiranjem učestalosti, grijani stražnji prozor, halogena svjetla (s podesivim nagibom sa vozačevog sjedala) i Day Light funkciju.

 

U Combi verziji možete naći i stražnji brisač AERO, krov lampa u stražnjem i stražnje sjedalo djeljivo 60/40. obiman prtljažni prostor je opremljen s kukama za držanje dolje prtljage, kao i dvije svjetiljke i 12V utičnica, te je pokriven prijenosni kabl.

     
 
 
 
             

Robusni branici

Robusni branici obojeni u boju automobila su sastavni dio vanjskog dizajna. Oni naglašavaju automobilu samouvjereni i pouzdani izgled.

 

Ukrasni poklopci točkova

Velike, ukrasne Avantgarda ratkapne za pokrivanje 15 "čeličnih točkova su standardna oprema.

 

Praktične pregrade

Unutrašnjost Octavia Tour može se pohvaliti veliku količinu praktičnih prostora za odlaganje i prgrada. Na primjer, pregrada u unutrašnjosti prednjih vrata ima integrisani držač za bocu.
 

Rasvjeta u prostor za prtljagu

Obiman prtljažni prostor u Octavia Combi Tour (605 l) je serijski opremljen s dva lampe za osvjetljavanje, kao i 12V utičnica.
     
  A.S. auto-centar © 2012