:
 
     
Odlučite se za kvalitet i za odličnu cijenu

Ako razmišljate o kupovini pouzdan, ali i udoban porodični automobil za dobru cijenu, i želite automobil koji će zadovoljiti vaše zahtjeve za moderne tehnologije, druga generacija Škoda Octavia Tour i Octavia Combi Tour su najbolji izbor za vas.

Predstavnik najuspješnijih modela u Škodinoj modernoj istoriji dolazi na tržište u verziju optimizovanu za kupce, trenutno osnovna verzija Octavia i Octavia Combi Classic.

 

 
 
Preuzmite dokument
 

Octavia Tour - Catalogue (2,13 MB)

ŠKODA Range Catalogue (4.78 MB)
 
 
 
Za kreiranje modela po svojoj želji pogledajte KONFIGURATOR

 

Crni električno-kontrolisani i grijani retrovizori sa integrisanim pokazivačima pravca nisu samo praktični, već daju i elegantan utisak.

 

Spoljašnost

Vanjski dizajn automobila inoviraniog Octavia Classic se razlikuje od prethodne verzije prvenstveno zbog dijelova kao što su rešetka hladnjaka, odbojnici, halogena svjetla, stražnja svjetla i grupa crnih vanjskih retrovizora  i ručke vrata.

 Važan element dizajna je veliki Avangarda poklopca za 15 "čelične točkove. Na zahtjev, automobil može se dati 15" aluminijski naplatci Deimos ili 16 "aluminijski naplatci Crateris. Možete birati između devet običnih  i tri metalik boje UNI za karoseriju.

Unutrašnjost

U unutrašnjosti Tour verzije, veliki naglasak prvenstveno je stavljen na praktičnost i univerzalnost. Elegantan, prostran i pragmatičan enterijer nudi okruženju koje je što je više moguće sigurno  za sve putnike.

Ugodnu atmosferu je stvorio Twinkle unutrašnjost Classic ukrasne trake, ploče mekih površina instrumenta, udobna sjedišta i puno praktičnih pretinaca za odlaganje stvari u unutrašnjosti vozila, kao što su držači za čaše.

     
  A.S. auto-centar © 2012