::
 
     
Više samouvjeren nego ikada do sada

Postojan dizajn, napredna tehnologija, mnogo prostora za putnike i prtljag, izvanredne performanse i odličan odnos cijena znači samo jedno- kvalitet. Prednosti koje su do sada privukle preko dva miliona kupaca širom svijeta čine Octaviju jednim od najusjpješnijih Škodinih modela.

Dizajn novog modela sa njegovom elegancijom jasno pokazuje da se radi o Škodinom automobilu iz Octavia opsega sa više dinamike i neformalnog šarma. Izgled je sada dodatno sofisticiran, linije su postale elegantnije, a prednji i zadnji dio vozila su redizajnirani.

 

 
 
Preuzmite dokument
 

Octavia Catalogue (3.83 MB)

Octavia RS Catalogue (1.70 MB)

Octavia GreenLine Catalogue (2.82 MB)

Octavia LPG Catalogue (1.55 MB)

Octavia Accessories (2.26 MB)

ŠKODA Range Catalogue (4.78 MB)
 
 
 
Za kreiranje modela po svojoj želji pogledajte KONFIGURATOR

 

Najuspješniji model marke ŠKODA svih vremena – sada još inovativniji. 
Prodana više od 3,5 milijuna puta diljem svijeta, nagrađena brojnim nagradama zadnjih nekoliko godina i sada s novim dizajnom nestrpljivo čeka na startnoj poziciji: nova Octavia će Vas oduševiti. Kada se ekskluzivni dizajn spoji s udobnošću.

 

Savršen spoj tehnologije i dizajna

Tri radio sustava za svačiji ukus.
Najopsežniji sound sustav u novoj Octaviji nosi naziv Bolero, a opremljen je 5,8" kapacitivnim zaslonom u boji osjetljivim na dodir s Multitouch komandama, funkcijom povlačenja prstom i senzorom približavanja. Line-in audiopriključak, USB-priključak, CD-player i ulaz za SD-memorijsku karticu ovdje nude brojne mogućnosti za reproduciranje željene glazbe, i u MP3, WMA i FLAC formatu.

Sustavi pomoći olakšavaju svakodnevicu.
S novom Octavijom na tržište dolaze tehnički vrlo razvijeni sustavi pomoći vozaču s potpuno inovativnim funkcijama. Zahvaljujući ovim sustavima možete spriječiti kritične situacije u prometu ili ublažiti njihove eventualne posljedice. U novitete Octavije ubraja se i Maxi-DOT zaslon u boji. Na njemu se u vidnom polju vozača između ostalog prikazuju i funkcije sustava pomoći vozaču.

Napredna tehnologija

Među benzinskim motorima posebno se ističe 1.8 TSI 180 KS Green tec, koji je dostupan sa 6-stupanjskim ručnim ili 7-stupanjskim DSG mjenjačem. Izuzetno ekonomično putovat ćete s 1.4 TSI 140 KS Green tec ili 1.2 TSI 105 KS Green tec motorom, svaki u kombinaciji sa 6-stupanjskim ručnim mjenjačem – ili pak s 1.2 TSI 86 KS motorom.Vozači dizelskih automobila mogu birati između 1.6 TDI 105 KS Green tec i posebno snažnog 2.0 TDI 150 KS Green tec motora, koji dodatne bodove može osvojiti zahvaljujući kultiviranom radu i izuzetno štedljivoj potrošnji. Oba motora su dostupna s ručnim ili s automatskim DSG mjenjačem.

     
  A.S. auto-centar © 2013