Uspješan poslovni čovjek stavlja sve u pogon jer je on je efikasan, fleksibilan,. Jednom rječju, jednostavno univerzala i kao takav očekuje da drugi ljudi koji rade za njega budu takvi, ali i da njegovo vozilo ispunjava tu ulogu. Škoda Praktik je pomoćnik koji je uvijek spreman odgovoriti na sve vaše zahtjeve s ciljem ispunjenja svih Vaših poslovnih ciljeva.

Ovaj dvosjed nudi Vam komfor i veoma jednostavno upravljanje vozilom kao kod putničkih automobila ali je istovremeno i dovoljno velik za sve potrebe jednog trgovca iz grupe malih i srednjih preduzeća.

 

 
 
Preuzmite dokument
 
Praktik Catalogue (1.02 MB)
ŠKODA Range Catalogue (4.78 MB)
 
 
 
Za kreiranje modela po svojoj želji pogledajte KONFIGURATOR

 

Automobil svakako nalazi svoje mjesto u grupi velikih projekata i sigurno će se istaći u poslovima isporuke.

Teretni prostor

Prostor za teret je mnogo veći nego što izgleda kada gledate kompaktne dimenzije automobila – Škoda Praktik nudi zapreminu od 1900 litara.

Šest fiksnih pregrada sa strane i tri odvojena djela u prostoru za teret osigurava stabilnost prilikom prevoza. Dužina prostora za smještaj je 1.605 mm, širina 1.434 mm, a visina 990 mm. Praktik nudi prostor za 550 kg, dok automobili sa 15" točkovima mogu nositi do 640 kg tereta.


Unutrašnjost

Svi kontrolni i upravljački elementi lako su dostupni i instrumenti nude izvanrednu čitljivost i jasnoću tako da vozač ima dobar pogled u svim pravcima.

Instrument tabla je u Onyx bojama prijatnim za oko. Presvlake na sjedištima Praktika izuzetno su otporne i lake za održavanje i čišćenje. Vozilo je opremljeno sa servo volanom, čija je visina i pozicija prilagodljiva, dok je kontrola upravljanja stvar koja se podrazumijeva.

     
  A.S. auto-centar © 2012