Roomster Scout

Roomster Scout je idealan partner za aktivan stil života. To je stvoren za vrijeme koje pripada samo vama. Za kratkih tjedana i duge vikende, za bijeg iz grada u zemlji, pronalaženje nepoznatih puteva ... za vlastite ideje.

Otkrićete ljubav prema atraktivnom izgledu s elementima terenskog vozila, udobne opreme i varijabilnog unurašnjeg prostora.

 

 
 
Preuzmite dokument
 

Roomster Catalogue (3,61 MB)

Roomster GreenLine Catalogue (2,82 MB)
Roomster Accessories (1,97 MB)
ŠKODA Range Catalogue (4.78 MB)
 
 
 
Za kreiranje modela po svojoj želji pogledajte KONFIGURATOR

 

     
To je pravi razlog ko vrijednuje praktičnu opremu, ali ne žele žrtvovati atraktivan izgled. Ugrađeni vanjske zaštitni elementi nisu samo ukrasi na vozilu i daju robustan izgled i samopouzdanje već štite boju od oštećenja.

Plastični odbojnici (stražnji, sa srebrnim difuzorom), siva plastična marginama bokobrane, pragovima i donjim dijelovima vrata da vam se čini na prvi pogled da je Roomster Scout osjeća dobar i na cesti kao i na lošem terenu. Novo u obliku je i prednji branik sa okruglim farovima za maglu ili LED ligts su nova, kao i potpuno novi srebro obojeni prevjes u središnjem dijelu spojlera. Vanjski izgled vozila skladno nadopunjuje Arktos (6.5J x 16 ") ili Kentaur (7,0 J x 17") svjetlo obojeni točkovi i, Scout ploča na petim vratima, i SUNSET zatamnjena stakla.
  Unutrašnjost Roomster Scouta ima poseban materijal za presvlake sjedala u sivoj i crnoj boji, a Floss djelomično kožna unutrašnjost ili sport Pulse dizajn koji je dostupan na zahtjev. Instrument tabla može biti u Onyx / Onyx ili Onyx / srebreno-sivoj boji.Crno tkani tepih sa logotipom Scout i pedale sa zaštitom od nehrđajućeg čelika pedale imaju anti klizajuća svojstva. Glava poluge pogona , ručice na vratima i unutrašnji okviri ventilacije su mat srebrne.

Scout verzija ima potpuno novi, izuzetno djelotvoran 1,2 kW TSI/63 ili 77 kW benzinski motor. (Veća učinkovitost u verziji sa 1,2 TSI/77 kW može se naručiti sa sedam-brzinskim automatskim DSG mjenjačem.) Dizelski motor predstavlja turbo dizel 1,6 TDI CR s 66 kW snage ili 77 kW.
     
 
 
 
             

Niža zaštita branika

Novine u obliku prednjeg branika nadopunjuje izgled modela Fabia Scout s okruglim svjetlima za maglu ili LED dnevnim svjetlima..

 

Obloge pedala

Obloge od plemenitog čelika na pedalama i tepisi sa sivim šavovima su dodaci koji za povečavaju utisak sportskog stila i luksuza .

 

Plastična zaštita

Plastične obloge za blatobranei, pragovi i donji dio vrata štiti podvozje od udaraca šljunka. Osim toga, oni daju modelu Scout jedinstven dizajn.

 

Aluminijski točkovi

16 "Arktos točkovi od lake legure (u standardnoj opremi) su razvijeni specijalno za Scout. Pored toga, dostupni su i 17 "Kentaur točkovi.

     
  A.S. auto-centar © 2012