Sklad udobnosti i praktičnosti

Udobnost u novom Superbu ne uključuje samo impozantnu unutrašnjost. Svaki detalj odgovara Vašim najvišim zahtjevima funkcionalnosti.

Izaberite specijalno izrađena sjedišta sa skupim kožnim krajevima i naslonom za leđa. Razmazite se uz pomoć moderne tehnologije i uživajte u najkvalitetnijim materijalima od kojih je izrađena unutrašnjost Superba.

 
 
Preuzmite dokument
 

Superb Catalogue (3.82 MB)

Superb GreenLine Catalogue (2.82 MB)

Superb Accessories (4.52 MB)

ŠKODA Range Catalogue (4.78 MB)
 
 
 
Za kreiranje modela po svojoj želji pogledajte KONFIGURATOR

 

     

Nova Škoda Superb je dostupna sa tri verzije opreme. Comfort je opremljem crnim Ray enterijerom sa Stramboli dekorom i kromiranim dodacima. Ambition verzija je opremljena Rubikon interijerom sa Mirage dekorom, a nudi i trokraki kožni volan te kožni mjenjač i ručnu kočnicu. Najekskluzivnija Elegance verzija je opremljena Felicity enterijerom sa Nobless drvenim dekorom.

Tokom toplih ljetnih dana, Climatronic će Vam omogućiti ugodnu temperaturu , uz opciju da se u isto vrijeme izabere posebna temperatura za vozača, a posebna za suvozača. Krovni prozor sa solarnim panelom omogućava cirkulaciju svježeg vazduha čak i kada je vozilo parkirano. A šta može biti bolje od rashlađenog pića smještenog u pretincu na kontrolnoj tabli.

 

Za vrijeme hladnijih dana, s druge strane, vozilo možete zagrijate uz pomoćni uređaj za grijanje, a sigurno ćete cijeniti i zagrijana prednja i zadnja sjedišta.

Muziku i vaše omiljene radio stanice možete slušati putem Bolero radija sa otvorom za SD ili MMC karticu te integriranim mjenjačem CD-ova.

Da bi svi kontrolni elementi bili jasno vidljivi i dostupni, tu se nalaze CatVision Led diode i svjetlo za čitanje. Izlazak iz vozila tokom noći će biti olakšan zahvaljujući unutrašnjoj strani vrata koja je osvjetljena te svjetlu koje je smješteno na donjoj strani vanjskih ogledala.

     
 
 
 
             

Elektro-podesivo sjedište

Elektro-podesivo sjedište vožača predstavlja osnovu za savršen ugođaj. Ukoliko automobil dijelite sa još jednim članom iz Vaše porodice memorisati možete tri različite prilagodbe sjedišta. Vanjska ogledala će se automatski prilagoditi sjedištima.

 

 

Columbus navigator

Zahvaljujući navigacionom sistemu Columbus i 6.5’’ ekranu na dodir u boji nikad se nećete izgubiti. Posjeduje pripremu za telefon, povezan je sa zvučnicima i mjenjačem CD-ova te može služiti i kao TV uređaj koji prima analogne i digitalne signale. Navigacija ostavlja otprilike 20 GB slobodnog prostora na koji se mogu, npr., pohraniti MP3 pjesme.

 

 

Pregrada za kišobran

Svaki predmet će naći mjesto u jednom od mnogih pretinaca. Npr. u lijevim zadnjim vratima nalazi se pretinac za kišobran osmišljen tako da voda otiče iz automobila.
 

Aluminijske felge

Masivne 16’’ Spectrup aluminijske felge daju Superbu savršenu eleganciju. U ponudi se takođe nalaze i željezne 16’’ felge sa Tumbel ratkapama, kao i 17’’ Venus aluminijske felge. Po narudžbi možete dobiti i 17’’ Vallisto ispolirane felge, Trifid sportske diskove, 18’’ Luna felge i djelimično ekstravagantne Themisto felge sa ispoliranom površinom.
     
  A.S. auto-centar © 2012