Spremni za pustolovinu ?

Novu Škodu Yeti karakteriše više elemenata koji se međusobno dopunjuju, jedinstveni dizajn, sigurnost, funkcionalnost i udobnost.

Novi model dolazi sa novim motorom i novim tehničkim rješenjima, kao što je off-road režim koji prilagođava podešavanja elektronskog sistema za vožnju po lošem terenu,tu je i elektronski kontrolisan dvodijelni panorama krov kao i sistem za fiksiranje sa horizontalnim šipkama i pokretnim kukama u prostoru za prtljag.

Prva Škoda SUV je spremna da prihvati Vaš izazov i ispuni sva očekivanja.
 
 
Preuzmite dokument
 

Yeti Catalogue (3.07 MB)

Yeti GreenLine Catalogue (2.82 MB)

Yeti Accessories (2.45 MB)

ŠKODA Range Catalogue (4.78 MB)
 
 
 
Za kreiranje modela po svojoj želji pogledajte KONFIGURATOR

 

Ne zaboravimo praktične detalje i istančan kvalitet izrade.Snažan utisak ostavlja i to što se cijela sastoji iz toliko sitnih detalja.

 

Spoljašnjost

Prednji dio auta, kojim dominira izrazito oblikovana maska hladnjaka okružena sa četiri svjetla, je sinonim za zabavu i zadovoljstvo u vožnji, dok zadnji dio sa petim vratima oslikava praktičnost.

Idealne dimenzije nove Škode Yeti garantuju laku kontrolu i upravljanje u gradu, jedinstveni SUV izgled, koji je poboljšan sa širokim blatobranima i srebrnim zaštitnim trakama sa donje strane vozila obećavaju odličnu vožnju po lošim terenima.

Crni detalji između zadnjih prozora zajedno sa obojenim stubovima su elementi koji se izdvajaju na spoljnem izgledu i zajedno sa dvodjelnim panorama krovom i galerijom simbolizuje prostranost Škode Yeti.

Unutrašnjost

Nova Škoda Yeti nudi putnicima nevjerovatnu prostranost, prilagodljivost i udobnost.

Što je viša pozicija sjedišta raste i osjećaj sigurnosti, odličan pregled iz vozila i lakši pristup komandama. Ugodan osjećaj na dužim putovanjima će Vam omogućiti specijalno oblikovana sjedišta sa izraženim stranama i snažnim gornjim dijelom dizajniranim da spriječe zamor u leđima.VarioFlex sistem od tri zasebna zadnja sjedišta garantuje maksimalnu prilagodljivost unutrašnjeg prostora i prtljažnika.

Nova kontrolna tabla je specijalno dizajnirana da naglasi svjež unutrašnji izgled. Dovoljno prostora i korištenje kvalitetnih materijala pri izradi se kod Škode podrazumijeva. Možete birati između 16 različitih kombinacija boja za kontrolnu tablu, presvlake i dekorativne elemente.
     
  A.S. auto-centar © 2012