Preuzmite dokument
 
Garancija mobilnosti brošura (0,4 Mb)
 
Garancija mobilnosti letak (0,3 Mb)
 
 Skoda help on the road
(0,4 Mb)

 

 
 
 
Škoda servis

Ono što vrijedi za naš automobil, vrijedi i za naš servis: u njega se uvijek možete pouzdati. Naše službe formirane su prema Vašim željama, potrebama i očekivanjima. Kod nas ćete se osjećati dobrodošli, a Vaša Škoda će opet biti u dobroj formi.

Usluge u servisu

Ovdje se nalazi pregled naših servisnih usluga, kao i svih dodatnih usluga, koje Vam možemo ponuditi.

Škoda- Originalna dodatna oprema

I Vaš automobil može biti originalan. Sa Škoda originalnom dodatnom opremom i priborom uredite Vaš automobil, prema svojim željama i potrebama.

Škoda - Kvalitet servisa

Svi naši ovlašteni Škoda-partneri koriste savremene, specijalno razvijene opreme, alate i uređaje izrađene isključivo za Škoda vozila. Naše stručno i školovano osoblje osigurava pravovremeno izvršenje i besprijekoran kvalitet svih servisnih usluga.
Naše službe formiramo u skladu s Vašim individualnim željama, zahtjevima i očekivanjima. Široka paleta servisnih i dodatnih usluga naših ovlaštenih Škoda-trgovaca bitan je preduslov, da se Vi osjećate sigurnim, odnosno da Vaše vozilo uvijek bude u dobroj formi.

Kod naših ovlaštenih Škoda-trgovaca možete dobiti sljedeće dodatne usluge:
  • servisiranje guma sa mogućnošću privremenog uskladištenja
  • servisiranje klima uređaja
  • tehnički pregled/ispitivanje ispušnih gasova motora
  • sezonski pregled vozila
  • servisiranje akumulatora
  • popravke vjetrobranskog stakla (u slučaju oštećenja udarcem kamenčića)


Škoda - Sezonski servis

Informišite se kod Vašeg ovlaštenog Škoda trgovca o širokoj paleti usluga: provjera vozila za godišnji odmor, zimski servis i proljetni servis. Među standardne usluge ubrajaju se provjera guma, podešenosti svjetala, uređaja za upozoravanje i pokazivače pravca, uređaja ispušnih gasova, kočionih uređaja i stanja ulja u motoru.

Naši ovlašteni Škoda trgovci ponudit će Vam sljedeće servisne usluge:
  • zamjensko vozilo
  • produženo radno vrijeme
  • obećanje kvaliteta servisa
  • originalni dijelovi® kvalitet


Škoda originalni dijelovi® kvalitet

Kvalitet marke i servisiranje marke – Korištenje materijala prvoklasnog kvaliteta i vrhunske tehnologije u proizvodnji Škoda originalnih dijelova® predstavljaju širom Svijeta garanciju, da ćete dobiti proizvod, koji podliježu provjerama i kvalitativnim kriterijima od faze planiranja pa sve do prodaje.

Škoda – Obećanje kvaliteta servisa

Detaljno, stručno i ljubazno savjetovanje klijenata prilikom prijema vozila u servisu. Izvanredna temeljitost, stručnost i kompletnost u popravkama i održavanju vozila. Redovne i stručne kontrole izvršenih radova. Apsolutno korektni i jasni računi za klijenta.

Škoda zamjensko vozilo

Imate važan poslovni sastanak, a Vaše vozilo u isto vrijeme termin u servisu? Ostanite mobilni sa zamjenskim vozilom Vašeg Škoda-partnera. Jednostavno rezervirajte zamjensko vozilo za vrijeme boravka Vašeg vozila u servisu.

   
  A.S. auto-centar © 2012